Runar Sandefjord – Bækkelaget Håndball Elite – Runar

Runar Sandefjord – Bækkelaget Håndball Elite

I morgen tar gutta imot Bækkelaget Håndball Elite i en kamp om 2 svært viktige poeng for begge lag.

Hjemmelaget trenger poengene for å holde Drammen HK bak seg på tabellen og BSK trenger poengene for å kunne nå et sluttspill.

Hos kveldens gjester er det spesielt tre spillere som hittil har markert seg mest i målprotokollen.  Play makeren Peter Dahl Christensen er lagets nest mest scorende og med 100 scoringer på 19 kamper er han den 7. mestscorende spilleren i Eliteserien.  4 plasser foran ligger venstre bakspiller, danske Jens Dolberg Plougstrup.  Med 115 scoringer har han bare Truls Erik Grøtta og Christoffer Rambo foran seg. 

Den tredje spilleren som er høyt oppe på toppscorerlista er den danske linjespilleren Christoffer Tofte Langerhuus. 72 rene spillemål er fasit så langt. 

Mye av kveldens nøkkel, blir å holde disse nede på et anstendig antall scoringer, uten at vi skal glemme de andre spillerne.  De har også en målfarlig venstre kant i den tidligere Fyllingen spilleren Leander Seime Myklebust.

BSK har hatt litt «stang ut» i det siste.  Et 2 måls tap mot Sandnes og et 1 måls tap mot Kristiansand, har ført at de har havnet 3 poeng bak den siste sluttspillplassen.  Seier i kveld er nok nødvendig for at de skal klare å komme seg over sluttspillstreken.

Etter onsdagens svake kamp på Nærbø, presenterte gutta en meget sterk bortekamp i Tsjekkia.  Hvis vi klare å komme opp på det nivået i kveld, har vi gode muligheter for 2 poeng.