Runar Sandefjord – Drammen HK Torsdag kl. 18:15 – Runar

Runar Sandefjord – Drammen HK Torsdag kl. 18:15

Torsdag spiller gutta medaljekamp mot medaljegrossisten Drammen HK.

Sesongens nest siste seriekamp og premissene er klare. Runar Sandefjord ligger poenget foran DHK på tabellen og vil med seier ta bronsemedalje i årets serie.  Ved uavgjort eller DHK seier vil alt bli avgjort i siste serierunde.  Runar har ØIF Arendal borte, mens DHK skal møte Haslum HK hjemme.  Alt annet enn DHK seier i siste serierunde, vil være en gedigen bombe så Runar kan ikke tape torsdagens kamp, dersom de skal ha et realistisk håp om seriebronse. 

Kampen i Drammenshallen 2. november endte med DHK seier 29 – 28. Det var en kamp der DHK var det klart beste laget, men et fantastisk målvakts spill av Anton Hellberg holdt Runar inne i kampen til siste minutt.

Det er et meget godt og jevnt lag med dobbelt dekning på samtlige plasser, Kristian Kjelling disponerer.  De har to gode Playmakere i evigunge Gøran Sørheim og Runar gutten Sindre Aho.  Høyre bakspiller Viktor Pettersen Norberg er lagets toppscorer så langt i sesongen og på venstre back har de hardtskytende Hermann Vildalen, Ola Romsaas og Trym Korperud Johnsen. Og skulle ingen av bakspillerne lykkes, kan Oskar Olafsson bekle de fleste posisjoner.

Legg så til et par lynhurtige kantspillere og to linjespillere av høy klasse i Kristian Rammel og August Olsen Storbugt, så vet vi at vi må spille på topp for å kunne hale i land de to avgjørende poengene.

DHK har også flere forsvarsvarianter å bruke. De kan være meget gode i et offensivt forsvar med Gøran Sørheim lengst fremme.  Sørheim har for øvrig bestemt seg for å legge opp etter sesongen, og er nok veldig motivert med å avslutte med medalje!   

Selv er vi veldig godt fornøyd med spillet de siste kampene.  Mot HCB Karvina leverte vi to meget gode kamper og hadde full kontroll stort sett hele tiden.  Vi hadde gode målvakter, bra forsvarsspill og bra tempo i angrepet. 

Vi må holde minst samme nivå, skal det bli en jubelkveld i Runarhallen torsdag!

Her er noen bilder fra kampen i Drammen. Alle tatt av Anders Ravn Karlsen (RavnFoto)