Runar Sandefjord slo Bækkelaget Håndball Elite med 14! – Runar

Runar Sandefjord slo Bækkelaget Håndball Elite med 14!

Det var to poengjagende lag som møttes til kamp i Runarhallen.  Hjemmelaget trengte poeng for å beholde 3. plassen, mens bortelaget måtte ha poeng for å ha «heng» på siste sluttspillplass.

1. omgang

Hjemmelaget gikk forrykende ut anført av en opplagt Mats Bjørnstad i mål og tok ledelsen 5 – 1 etter 07:24.  BSK kommer inn i matchen og etter 11:40 var de målet bak på stillingen 6 – 5.

Deretter vekslet lagene på å score og det stod 10 – 9 til hjemmelaget etter 20 minutter.  I denne perioden av Jens Plougstrup sentral for BSK og banket inn flere kanoner.

I de siste 10 minuttene fant igjen Mats frem storspillet i mål og vi kunne rushe inn noen enkle scoringer og vi kunne gå til pause med en 5 måls ledelse, på stillingen 16 – 11.

2. omgang

Vi gikk raskt opp til en 7 måls ledelse på stilingen 20 – 13 etter 4 minutter.  BSK knappet inn på 2 og etter 10 minutter var stillingen 24 – 19 til hjemmelaget. Derfra og inn var det ingen tvil og gutta kunne til slutt juble for solide 41 – 27. Flere av unggutta fikk godt med spilletid og både Preben og Adam noterte seg for 2 scoringer.

Marin Lindell ble kåret til Runars beste spiller etter hard konkurranse fra både Christoffer Rambo og Mads Falck Rekstad.