Runar Sandefjord – Kolstad Tirsdag kl. 18:15 – Runar

Runar Sandefjord – Kolstad Tirsdag kl. 18:15

Tirsdag er det klart for kamp 2 i semifinale serien mot Kolstad.  Først kamp gikk som kjent fredag i Trondheim og der var Kolstad sterkest med 28 – 22 seier, etter 11 – 11 til pause.

Den største forskjellen var at vi hadde en strålende målvakt i Mats Bjørnstad, men Kolstad hadde en fantastisk målvakt i Torbjørn Bergerud!

Det var en småirritert Leif Gautestad som ble intervjuet etter kampen.  Han følte at vi hadde en gylden mulighet i Trondheim, men grep den ikke.

Vi ledet stort sett hele første omgang, og burde gått til pause med 2 – 3 måls ledelse, men det endte uavgjort.

I andre omgang er vi alt for unøyaktige, og skyter alt for enkelt mot Bergerud og enkle skudd, redder han alltid.  Vi brenner blant annet 4 kontringer og det er for dårlig.

Av utespillerne var det kun Christoffer Rambo som hadde en akseptabel uttelling.

Skal vi slå Kolstad må vi være mer nøyaktige i skuddavviklingen og så må vi redusere tekniske feil.

Bakover var vi gode og 28 innslupne er absolutt godkjent.  I begge seriekampene endte vi med 36 baklengsmål

Vi tar med oss det positive fra kampen i Trondheim (forsvar og målvaktsspill) og har trua på at vi kan gi Kolstad maskineriet en skikkelig kamp i Runarhallen.  Men skal det bli hjemmeseier, kan ikke Bergerud ende opp med 23 redninger.