Sandnes HK – Runar

Sandnes HK

Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Henning Lea KnutsenBakspillerSkolegang
Tord Lea KnutsenBakspillerRunar Sandefjord
Morten PedersenBakspillerAranes HK
Jon Kristian SlettebøBakspillerLagt opp
Daniel BystrømLinjeNøtterøy

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Kjetil JohansenBakspillerRyger
Joshua KorsvikBakspillerKRS Topphåndball
Martin EberleinHøyre kantUrædd
Martin StenslandBakspillerHavørn
Herman HaverBakspillerRyger
Ask Ovedal AmundsenBakspillerEgen stall
Brage Hellestø AntonsenKantspillerEgen stall
Noah HoldenVenstre kantEgen stall

Sandnes har mistet sentrale spillere som brødrene Henning og Tord Lea Knutsen, samt Morten Pedersen.  Disse er erstattet med forholdsvis ukjente unge gutter, som virkelig må ta steg for at sesongen ikke skal bli tung.

Hovedtrener Dalibor Sedjak sier følgende:

Vi gleder oss veldig til å komme i gang med enda en sesong på det høyeste nivået i Norge og møte med noen av de beste spillerne i verden. Vi viste i fjor som nyopprykket lag at vi på vårt beste kan være på nivå med de fleste andre lagene i ligaen. Dette og det faktumet at sesong to som regel er enda vanskeligere har vi brukt som en ekstra motivasjon til veldig mye trening inn mot sesongstart. Vi er også veldig spent på hvordan vi som lag kommer til å takle de mange spiller utskiftningene. Vi har mistet, som mange vil kalle lagets mangeårige DNA, Henning og Tord, samt Morten Pedersen. Tre bakspillere som var veldig fremtredende i vårt spill i fjor. Inn har kommet nye unge og sultne spillere med Kjetil Johansen i spissen, som sammen med kontinuitetsbærerne som Emil Borg Rodahl, Per Ingvald og Kristoffer Iversen skal danne et sterkt kollektiv, med kanskje et nytt DNA. Et kollektiv, et lag som skal gjøre alt de overhodet kan for å skape utvikling og samtidig oppnå våre mål!

Sandnes tipper følgende topp 3

1. Elverum
2. Kolstad
3. Drammen

Hva tror vi om Sandnes denne sesongen?

Sandnes avsluttet forrige sesong på 11. plass. Vi tror sesongen blir tung og tipper (dessverre) Sandnes på plass 13 – 14.