KRS TOPPHÅNDBALL – Runar

KRS TOPPHÅNDBALL

I den blide sørlandsbyen har det vært relativt store utskiftninger:

Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Håkon Pettersen Lagt opp
Mathias RisøyMålvaktLagt opp
Mark Van Den BeuckenMålvaktRIL
Mads MorkBakspillerLagt opp
Mads AlferBakspillerLagt opp
Pauli MittunBakspillerTeam Sydhavøerne

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Trondur MikkelsenBakspillerRyger
Jonas ElverøyBakspillerLugi
Loke Peter BrasenMålvaktFjellhammer
Henrik ØygardenBakspillerØIF Arendal
Amandus VatnedalBakspillerAK 28

KRS har også hatt store utskiftninger.  Målvaktene Mark Van Den Beucken og Mathias Risøy er erstattet med solide Loke Peter Brasen (tidligere Fjellhammer).

Playmaker Pauli Mittun har reist til Danmark og Viktor Skillhammar er blitt klubbens nye hovedtrener.  Hvorvidt Viktor også blir å se på banen er uvisst.

Av nykommere, i tillegg til Brasen, er tidligere Sandefjord Håndballspiller Jonas Elverøy og Henrik Øygarden spennende.  Elverøy har et fryktet skudd og kan dunke inn mye mål når han har dagen.  Unge Øygarden ble toppscorer for ØIF Arendal sitt 2. divisjonslag sist sesong og har en fin fremtid foran seg.

Hovedtrener Victor Skillhammar, sier følgende:

Vi har et ungt lag og håper på en fin utvikling i løpet av sesongen. Målet er å stå sammen som et lag og engasjere publikum i Aquarama. Spillerne, støtteapparatet og administrasjonen jobber tett sammen for å skape en god ramme rundt kampene og vi håper å kunne fylle hallen så ofte som mulig.

KRS tipper følgende topp 3:

1. Kolstad
2. Elverum
3. Nærbø

Hva tror vi om KRS denne sesongen? I forrige sesong varierte KRS mellom meget gode prestasjoner til ditto dårligere.  Vi tror også laget denne sesongen vil variere en del.  Vi tror ikke de vil være på øvre halvdel av tabellen og heller ikke blande seg inn i nedrykksstriden. Så tips blir at KRS havner et eller annet sted mellom plassene 7-12