Bækkelaget – Runar Sandefjord Søndag kl. 18:00 – Runar

Bækkelaget – Runar Sandefjord Søndag kl. 18:00

Søndag er det vår til å serieåpne, når gutta reiser til Tigerstaden for å møte Bækkelaget Håndball Elite.

Serien åpnet sist lørdag da ØIF Arendal overraskende tok med seg det ene poenget hjem fra Kolstad Arena. Det var få som levnet ØIF noen mulighet, men etter 60 minutter ble det 33 – 33.

BSK borte var lenge en svært vanskelig «nøtt» for våre gutter.  Første gang vi lyktes var faktisk for kun 2 år siden da vi vant 29 – 23.  Den seieren ble gjentatt i fjorårets sesong da vi vant 33 – 24.

Totalt har vi møtt BKS 31 ganger.  Det har endt med 15 Runar seire, 2 uavgjorte og 14 ganger har BSK vunnet.  Total målforskjell er 919 – 900 i vår favør.

Årets BSK mannskap er ganske likt fjorårets.  De har en meget god playmaker i Peter Dahl Christensen. Samspillet hans med Venstre bakspiller Jens Dolberg Plougstrup og linjespiller Christoffer Tofte Langerhuus er av meget høy klasse. 

De 3 ble også lagets toppscorere forrige sesong.  Venstre kant Leander Seime Myklebust vet også hvor målet står! Ellers består BSK av en rekke unge lovende spillere. 

Blant annet har de fått in brødrene Jonatan og Julius Goksør Bjerkrheim.  Med Susanne Goksør og Svein Erik Bjerkrheim som foreldre, har de i hvert fall genen i orden!

Vi forventer en knallhard match og håper at noen supportere tar veien inn over og hjelper gutta i kampen om de første poengene!