Runar Sandefjord – Kolstad Håndball søndag kl. 19:15 – Runar

Runar Sandefjord – Kolstad Håndball søndag kl. 19:15

Søndag kommer hardt satsende Kolstad på besøk i Runarhallen. Vil våre gutter kunne gi storfavorittene fra bartebyen kamp om poengene?

I gårsdagens litt sure tap mot ØIF Arendal i Sør-Amfi viste gutta mye bedre spill enn tidligere i sesongen. Det har naturligvis tatt litt tid, men nå kan det se ut som om erstatterne til Christoffer Rambo og Sander Rogne Myklebust, begynner å bli «varme» i Runar trøya. Vi var nok muligens en skade på Martin Lindell fra å ta vår første to-poenger i går.  Men den kampen er nå historie og nå er all fokus rettet mot søndagens batalje!

Når det gjelder skadesituasjonen er Martin tilbake søndag og det er fortsatt håp om at både Christoffer og Sander også kommer på parketten søndag.

Uansett er det litt av en håndball godbit vi vil få servert. Kolstad laget som kommer til Runarhallen søndag er utvilsomt historiens meste spektakulære norsk herrelag.  Verdens stjerner supplert av gode norske landslagsspillere og vi nevner blant andre:

  • Sander Sagosen                             Norges A-landslag
  • Gøran Søgard Johannessen        Norges A-landslag
  • Magnus Abelvik Rød                     Norges A-landslag
  • Torbjørn Bergerud                         Norges A-landslag
  • Sigvaldi Gudjonsson                     Islands  A-landslag
  • Magnus Gullerud                           Norges A-landslag
  • Vetle Eek Aga                                  Norges A-landslag

  Billettsalget går godt og vi anbefaler at dere sikrer dere billett på forhånd.  Billetter kan kjøpes på nettet (runarhandball.no) eller i vår App (RunarSandefjord).

Her er noen bilder fra tidligere oppgjør mot Kolstad (alle bildene tatt av Anders Ravn Karlsen – RavnFoto)