Fjellhammer – Runar Sandefjord    Onsdag kl. 18:30 – Runar

Fjellhammer – Runar Sandefjord    Onsdag kl. 18:30

I morgen reiser gutta til Lørenskog for å møte et hjemmelag i poengnød.

Etter 19 kamper ligger Fjellhammer på 12. plass med 13. poeng.  De ligger à poeng med Bækkelaget som er på den «trygge» 11. plassen.  12. plass ved sesongslutt betyr kvalik mot lag nr. 3 i 1. divisjon.

Men Fjellhammer har helt sikkert ambisjoner om å krabbe seg forbi Bækkelaget eller et annet lag før sesongen er ferdig.  I den planen ligger det nok et ønske om to poeng når våre gutter kommer på besøk.

Fjellhammer har, etter vårt skjønn, et veldig fint lag.

På venstre bak har de storskytteren Eirik Køpp som står med 103 scoringer hittil i sesongen.  Playmaker er svenske Mirko Vicentijevic som står med 88 scoringer.  Som alternativ har de talentet Magnus Solberg (20 år)

Høyre bak står anvendelige Herman Schultz.

De har også gode kanter i Morten Bøe Linder (høyre kant) og vår «gamle» kjenning Eirik Hornnes Hybertsen (venstre kant).

På linja her de stortalentene Jens Holter (18 år) og Daniel Ryengen Ny (19 år).

Den solide målvakten Vegard Bakken Øien har i EM-pausen gått til Elverum og de står da med forholdsvis urutinerte Hans Gran.

På benken er det dog veldig mye rutine.  Hovedtrener Robert Hedin har med seg Sveriges landslagstrener Glenn Solberg som hjelpetrener.

Vi har hatt en tung start etter juleoppholdet, men seieren mot Halden Topphåndball forrige onsdag, var svært kjærkommen.  Vi må nok opp på samme nivå og da spesielt på nivået i 2. omgang, dersom vi skal få med oss poeng fra Lørenskog.