Runar Sandefjord – KRS Topphåndball – Runar

Runar Sandefjord – KRS Topphåndball

KRS har hatt en trøblete sesong med mye skader og ligger i skrivende stund på 13. plass på tabellen med 11 poeng etter 22 spilte kamper.  I det siste har noen av de skadede spillerne kommet tilbake og da har også poengfangsten bedret seg.  Tre seire på de siste 4 kampene har medført at de nærmer seg lagene foran seg på tabellen. 

 Laget har en meget dyktig målvakt i Loke Peter Brasen.  Bakspillerne Herman Bredal Oftedal (broren til Stine) og Bjarni Selvindi er motorene i laget.  De har også gode høyre bakspillere i Preben Nord-Varhaug og den gamle Runarspilleren Øyvind Frigstad.  Øyvind har vært ute lenge med skade, men er nå tilbake igjen.

 På linja har den solide Færøyske landslagsspilleren Sasser Valge Helveg Sonn som vi møtte i EM i Tyskland i januar.  Det er også verdt å merke seg høyrekanten Nøtterøygutten Tollef Lindqvist.

I de siste kampene har KRS spilt en del 7 mot 6 og ikke bli overrasket om det også skjer søndag.

Onsdag hadde vi en tøff kamp borte mot Elverum.  Vi hang godt med i andre omgang, men to røde kort ble for tungt (i tillegg manglet vi jo både Rambo og Furu).

Opp til bronsemedalje er det for langt, men i kampen om 4. plassen er vi med for fullt.  Da trenger vi en seier søndag.  Og med poeng i dag, kan heller ikke lagene bak oss ta oss igjen.