Runar Sandefjord – Drammen HK onsdag kl. 18:15 – Runar

Runar Sandefjord – Drammen HK onsdag kl. 18:15

Onsdag får vi besøk av Drammen HK i en kamp som fort kan bli avgjørende for hvem som «kaprer» 4. plassen ved sesongslutt.  2 runder før slutt ligger DHK to poeng foran oss, men vi vil med seier passere dem på innbyrdes oppgjør.

I tillegg til en liten pengepremie, gir også 4. plassen en fordel inn mot sluttspillet.  I kvartfinalen vil 4. plassen gi hjemmebanefordel i en eventuelt 3. og avgjørende kamp.  Hele sluttspillet spilles for øvrig best av 3.

DHK har et veldig jevnt besatt mannskap, uten de aller største stjernene. Lagets toppscorere er Trom Korperud Johansen og Sandefjordingen Viktor Pettersen Norberg.  De har også et solid linjepar i August Storbugt Olsen og Kristian Rammel. På kanten har de to lynhurtige spillere i Ola Hoftun Lillelien og Kristoffer Raastad-Hoel.

Et par av ungguttene har virkelig tatt store steg denne sesongen og 19 åringene Sondre Skovli (venstre bak) og David Walstad Haugstvedt (høyre bak) er nok på blokka til mange av storklubbenes talentspeidere.

DHK er kanskje det laget i eliteserien som har størst fart.  Det løpes mye og det løpes fort.  Vi må ta «løpeskoa» på og flytte beina raskt i forsvar, dersom vi skal ende opp med 2 poeng. 

Bak oss på tabellen er det så stor avstand at ingen lag kan ta oss igjen og opp til bronse er det for langt.  DHK og Runar vil dermed være lagene som endre på plassene 4 og 5 og onsdagens kamp blir som nevnt, veldig avgjørende i så måte.