Halden Topphåndball – Runar Sandefjord onsdag kl. 18:30 – Runar

Halden Topphåndball – Runar Sandefjord onsdag kl. 18:30

Vi har ikke lange tiden på å «slikke sårene» etter tapet mot Elverum.  Allerede i morgen tar vi turen over fjorden og møter Halden Topphåndball i Remmenhallen.  En hall vi, som mange andre lag, har mange dårlige minner fra.  Men en gang er det jo på tide å få snudd den vonde trenden og i morgen er jo en fin anledning.

I fjorårets sesong var vi to ganger i Remmenhallen.  I kvartfinale i NM i oktober tapte vi 27-33 og i seriekampen i mars røyk vi 28-33.  I begge kampene ble hjemmelagets målvakt Bertram Obling kåret til kampens beste spillere.  Han slipper vi «heldigvis» å møte nå, da han har gått til den svenske toppklubben Sävehof.  Og han er ikke alene om å forlatt Halden.  Som vanlig har Halden mistet nesten et lag og av den grunn vil det være naturlig å spå en vanskelig sesong for dem.  Men er det noe Halden har vist oss de siste sesongene, så er det at de har hatt en spesiell evne til å finne gode erstattere til de som har forsvunnet.

Casper EbbesenVenstre kantSkjern

Halden sesongåpnet med en svært vanskelig bortekamp mot ØIF Arendal og selv om ØIF til slutt vant 35-31 ble ikke kampen avgjort før i de siste 5 minuttene.  De viste i den kampen at på sitt beste kan de matche de aller fleste samtidig som de hadde flere perioder som ikke var fullt så gode.  Men svingninger ser vi oss de fleste lagene på denne tiden av sesongen.

Uansett, vi reiser til Halden for å fighte om de to poengene!