Bækkelaget Håndball Elite-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Runar

Søndag spiller vi årets siste seriekamp, borte mot Bækkelaget.

Vi må erkjenne at vi har hatt en forferdelig tung periode med 4 tap på rad og en fallende sportslig trend.  Derfor kan vi nok trygt fastslå at jule- og januar pausen kommer beleilig.  Men før det skal vi altså til Bækkelagshøgda og møte et hjemmelag som p.t.. ligger på 4. plass på tabellen.

Vi har tradisjonelt slitt mye borte mot Bækkelaget, men de to siste kampene har faktisk endt uavgjort.  28 – 28 i 19/20 sesongen og 27 – 27 i 18/19 sesongen.

Vi har sett litt på statistikken til BSK og ikke uventet er det Emil Midtbø Sundal som er lagets toppscorer:

Syversen, Fredrik Tobiassen61100,2

Men det er ikke bare Sundal som må passes på.  De har en av eliteseriens fremste linjespillere i Aksel Strupstad og vi husker godt hvordan bakspilleren Trym Korperud Johnsen «herjet» med oss i Runarhallen i september (BSK seier 32 – 28).  De har også to gode kanter og ikke minst to meget gode målvakter!

Det er med andre ord en tøff oppgave som står foran oss i jakten på 2 poeng.  Og 2 poeng hadde vært utrolig godt å ta med seg inn i julepausen!