Fjellhammer-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Fjellhammer-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Søndag tar gutta turen til Lørenskog for å møte Fjellhammer.  Fjellhammer står med 2 seire og 4 tap etter 6 serierunder.  Begge seirene har kommet hjemme 27-22 over Drammen HK og 29 – 27 over Tønsberg Nøtterøy.  Det enste tapet på hjemmebane har kommet mot Nærbø (25 – 29).

På bortebane har det gått tråere med 3 tap på kampene de har spilt i serien.  I cupen har de derimot vært sterke på borte bane og forrige søndag slo det Bergen i Bergen 30-26 i kvartfinalen.

Det er med andre ord et sterkt hjemmelag, vi tar på høyeste alvor!

Før sesongstart skrev vi følgende om Fjellhammer:

Vi synes Fjellhammer er forsterket jfr. fjorårets lag.  Spesielt med tanke på at en del av de unge lovende spillerne har blitt et år eldre.  I fjor viste 2003 modellen Benjamin Berg imponerende kvaliteter og dersom han fortsetter den utviklingen, er det nok ikke lenge til før han blir å finne i større ligaer!

Videre bli det spennende å se hva nykommerne leverer.  Dersom målvakten Loke holder godt elitenivå og bakspilleren Alfred Timmo gjør det samme, vil de absolutt å mulighet til å gjøre vårt tips til skamme! 

Andre nøkkelspillere vil være tidligere Runarspiller Eirik Hornnes Hybertsen, Trym Bjørnsen Skoglund og Tobias Myrbakk.

Vi tipper Fjellhammer i kategorien 12-14

Medio oktober har vi absolutt tro på at Fjellhammer kan unngå nedrykket og kan være med å slåss om en sluttspillplass. De kommer til å ta masse poeng i Lørenskoghallen og noen seire på bortebane også, så blir de å regne med.

En ting er i hvert fall sikkert.  Hvis vi ikke er 100 % klare for fight når vi inntar Lørenskoghallen, blir det en tung hjemreise!