To poeng og opp på andre plass

Herrene slo Fjellhammer 34-25

Bernt Horvik

Kamputvikling

Runar gikk ut i hundre og ledet 4-0 før det var gått fem minutter etter scoringer av Sander R. Myklebust, Mads F. Rekstad, Tobias Rivesjö og Christoffer Rambo. Da valgte Fjellhammers trener å ta en «time out», for å skape litt ro i hjemmelagets rekker. Fjellhammer reduserte to ganger og mellom disse målene puttet Rivesjö sitt andre så langt for kvelden etter fint forarbeid av Trym Bilov-Olsen.

Deretter økte Tobias Glemming etter pasning fra Rambo, og sistnevnte gjorde rett etter en teknisk feil.

I de neste minuttene hadde Runar et klart overtak. To mål både av Mads F. Rekstad og Tobias Rivesjö og ett av Tobias Glemming sendte Runar i føringen 11-5 før et kvarter var spilt. Så begynte det å kladde i Runars angrep, samtidig som Fjellhammer begynte å treffe både fra kant og distanse. Det ble litt skummelt for Runar da Sander R. Myklebust fikk sin andre utvisning, men da tok Christoffer Rambo og økte til 12-9. Etter en lang periode uten redninger slo så Joachim S. Christensen til med to kalasredninger. Og bedre skulle det bli da André Tuzov scoret to mål, men på venstre kanten overlistet Arian Grønskei vår målvakt Joachim S. Christensen to ganger, før Tobias Rivesjö og André Tuzov økte til 16-12 i sluttminuttene.

Jokke, kåret til banens beste, flankert av to fornøyde supportere!

Jokkes avslutning i målet før pause reddet Runar fra å ligge under, og i angrep viste Tobias Rivesjö og André best skuddstyrke.

Anført av en meget skuddvillig og -dyktig Christoffer Rambo dundret Runar til etter pause. Før det var gått ni minutter ledet våre herrer hele 22-14 og kampen var i realiteten avgjort. I denne perioden scoret Rambo fire ganger, Rivesjö, Tuzov og Myklebust ett hver. Bakerst storspilte Jokke og reddet seks av de ni første skuddene.

Forsvarsspillet var meget godt, og framover fungerte det meste. Runar fortsatte å øke, og ledet hele 28-19 etter et drøyt kvarter.

Så kom det åtte minutter der det bare ble bom og tekniske feil, og på sitt beste etter pause var Fjellhammer bare seks mål bak da det gjensto fem minutter. En «time out» vekket spillerne og i sluttminuttene scoret Christoffer Rambo og André Tuzov to mål hver og også unge og lovende Kristian Strøm fikk et mål.

Runar hadde sine beste spillere i Jokke, timålscorer Rambo, åttemålsscorer Rivesjö og syvmålsscorer Tuzov.

Nå må Runarhallen fylles opp til onsdag da herrene tar imot Bækkelaget til toppkamp.