Kolstad-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Kolstad-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

I morgen reiser gutta til Trondheim for å møte et hjemmelag i poengnød.

Kolstad har som uttalt mål å komme topp 4 i årets serie.  Etter 3 kamper står laget uten poeng og MÅ ha poeng i morgen for å holde en viss kontakt med tetlagene.  De tre kampene de har spilt har endt:

  • Halden Topphåndball – Kolstad               30 – 28
  • Kolstad -Nærbø                                            34 – 36
  • Bækkelaget Håndball Elite – Kolstad       25 – 20

Det er ikke bare Trønderne som er skuffet, vi andre mener også at de har underprestert.  Etter vårt skjønn har de en av ligaens bredeste spillerstaller med stort sett dobbelt dekning hele veien.

De har en god bak rekke med solide skyttere i sidebackene Gabriel Ask Setterblom og Simen Ulstad Lyse.  I midten har de rutinerte Rasmus Thaarup Carlsen og nykommer Magnus Langeland.  Carlsen har vært skadet og ikke spilt hittil i sesongen, så det har vært eks SH spiller Magnus Langeland som har styrt skuta.

På kanten har de Elias Schaaning Thome og Sander Sæterhaug Rønning, som begge vet hvor målet står og som markerer seg godt på scoringstabellen.

Bakerste står barnebarnet til Nils Arne Eggen, Lars Eggen Rismark.  En av ligaens beste målvakter og dersom han ikke har dagen er Stavernsgutten Simen Westby Johansen klar til å steppe inn.  Og for de som husker godt, Simen var Runar målvakt sesongene 2009/10 og 2008/09.  Sesongen 08/09 ble Simen Norgesmester med Runar sammen med blant andre Christoffer Rambo og Trym Bilov Olsen!

Skal vi lykkes å hente hjem to poeng i Trondheim er vi nok avhengig av at forsvarsspillet er tilbake til hva det var i kampene før Bergen kampen.  Da var vi gode og tette bakover og Jokke leverte målvaktsspill av høy klasse.

Vi er forberedt på å møte et hjemmelag som er «desperate» etter poeng og som kommer til å gi alt for at poengene skal forbli i Kolstad Arena.

Vi får håpe at gutta virkelig slår til i morgen og sørger for at avstanden ned til Kolstad blir på 8 poeng og ikke 4 etter kampslutt!