Nærbø-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Nærbø-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Lørdag sette gutta seg på bussen til Jæren for å møte Nærbø søndag kl. 16:00 i Nye Loen.

Gutta reiser ned dagen før for å være best mulig forberedt til en forventet meget tøff kamp. Nærbø er at av ligaens beste hjemmelag og har et entusiastisk hjemmelag i ryggen.

Nærbø begynte sesongen strålende med 5 strake seire, før det har kommet en litt tyngre periode med 3 tap. I den perioden virket det som om laget var slitne etter mange tette kamper og mye reising (lange bussturer etc).

Forrige helg spilte de E-Cup for første gang og motstander var Italienske Raimond Sassari.  Etter to kamper som begge gikk hjemme vant de sammenlagt med 8 mål.

Det kan virke som om den negative perioden er over og at vi møter et sultent og heltent hjemmelag som først og fremt er et LAG og ikke enkeltspillere. De er et jevnt besatt, uten svakheter, men også uten de største stjernene.  De har en meget god målvakt i Vegard Bakken Øien, gode kantspillere og ikke minst en jevn bak rekke, med Andreas Horst Haugseng som eneren. Unggutta fra Jæren har blitt et år eldre siden forrige sesong og har beholdt stort sett hele laget.  Det er med andre ord et godt sammensveiset lag vi møter.

26. september møtte vi Nærbø i 4. runde i cupen og det ble litt av en kamp.  Etter full tid stod det 29-29 og ekstraomganger måtte spilles.  Der var vi sterkest og kunne til slutt juble for 39-33 seier.