Runar Sandefjord-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Drammen, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

DHK var av de fleste tippet som nr. 2 foran årets sesong.  Det ligger litt bak skjema, med et par «unødvendige» tap, men har samtidig presset Elverum i både serien og cupen. Begge kampene endte til slutt med 1- måls seire til Elverum, etter scoring i siste minutt.  Potensialet til DHK er veldig høyt!

DHK har mange gode spillere i stallen og er et av få lag som har dobbel dekning på samtlige plasser.  Hvis vi skal fremheve noe kommer vi ikke utenom målvaktsduoen Sander Drange Heieren og André Bergsholm Kristensen.  De er kanskje eliteseriens beste målvaktspar.  I tillegg er spillemotoren Gøran Sørheim svært viktig.  Gøran har stor fart og er god til å gjøre medspillerne gode.  I tillegg er han ofte å se i målprotokollen.

Hittil i sesongen er Hermann Vildalen lagets toppscorer.  Han har fått en ny vår, etter overgangen fra ØIF Arendal.  Ta med høyre bakspilleren Viktor Pettersen også, og legg til gode linjespillere og kanter, så får du et komplett lag!

Onsdagens kamp mot Halden Topphåndball var ingen god kamp, men vi fikk tross alt med oss 1 poeng og er fortsatt ubeseirede i Runarhallen!

Søndagens kamp kan vise seg svært avgjørende i kampen om medaljene.  Klarer vi å beholde poengene i Runarhallen, ligger vi foran DHK i racet, mens et tap gir fordel DHK!