Runar Sandefjord-Elverum, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Elverum, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Onsdagens seier mot Follo var svært etterlengtet og poengene var særdeles viktige.  Vi står nå foran to svært tøffe kamper før jule- og januar pausen, i Elverum hjemme til lørdag og Drammen HK borte neste onsdag. Det ville vært tungt å gå løs på jule- og januar oppholdet på nedrykksplass, men nå tyder mye på at vi slipper det.

Lørdagens motstander Elverum har hatt en særs hektisk høst med Champions League, serie og cupspill. 

I Champions League har Elverum fått brynt seg mot de sterkeste lagene i Europa.  Som ventet har det blitt tøft, men flere gode kamper har vist at på gode dager kan de få til det meste.  Siste kamp endte sågar med 37 – 26 seier over det sterke Slovenske laget RK Celje Pivovarna Lasko.

I serien ligger Elverum på andre plass, poenget bak Kolstad, men med en kamp mindre spilt.  Laget fra de dype skoger er fortsatt favoritt til å bli seriemester.  Og som om ikke det er nok, i romjula skal Elverum spille cupfinale mot Haslum. 

Totalt har Elverum spilt 25 tellende kamper i høst og vi kan jo håpe at det er et «slitent» lag som entrer Runarhallen lørdag.  Vel, tror kanskje ikke vi skal ha alt for store forhåpninger om det.  De har en bredde i stallen som de andre norske lagene kan se langt etter.  18 spillere der de aller fleste hadde vært i første sekseren til øvrige norsk lag sier litt om bredden.  De er således godt forberedt til å tåle den tøffe kampbelastningen.

En som helt sikkert gleder seg til å vise seg frem i Runarhallen er Simen Holand Pettersen.

Simen Holand Pettersen

Ingenting trigger Simen mer enn muligheten til å banke i mål i Runarhallen, noe han dessverre har lyktes godt med tidligere. 

Men selv om motstanden er formidabel og våre prestasjoner har variert mye i det siste, har vi absolutt ambisjoner om poeng lørdag.

Det er ikke lenge siden serielederen Kolstad ble sendt poengløse hjem til Trondheim. Men det kreves samme innsats og samme flyt dersom vi skal slå den store seriefavoritten. 

Med unntak av langtidsskadde Tobias Rivesjø, stiller vi med skadefritt lag.

Foto: Ravn Foto