Runar Sandefjord-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Etter en fin start på sesongen gleder vi oss enormt til å vise oss frem i Runarhallen igjen!

To seriekamper er spilt og begge kampene har endt med komfortable seire.  Det er alltid viktig å få en god start på sesongen, selv om motstanderne i kampene nok ikke har vært lag som forventes å havne på den øvre delen av tabellen.

Lørdagens motstander er dog et lag mange har forventninger til.  Bergen Håndball har beholdt stammen i laget og er etter vårt skjønn litt forsterket jfr. forrige sesong.  De har et ungt og spennende lag.  De har kommet litt skjevt ut fra startblokkene og er helt avhengig av å vinne i Sandefjord for å henge med der de ønsker å væren, i toppen.

De har en svært spennende nykommer i Jens Dolberg Ploutsrup, en meget god linjespiller i Fredrik Clementsen og en Birk Inselseth på høyre bak som har tatt kvantesprang i løpet av våren/sommeren.  Målvakten Tord Vårdal tar også mange baller og ble kåret til Bergens beste spiller i forrige seriekamp.

De har også gode kanter og en relativ bred stall.  Men først og fremst har de kanskje landets beste 7 – 6 spill.  Vi forventer at de bruker 7 – 6 spillet i store deler av kampen mot oss!

Det mest gledelig med vårt eget lag er kanskje viljen til å vinne og spillegleden samtlige spillere viser.  Selv om vi kanskje ikke har briljert fremover, har et meget godt forsvarsspill sørget for klare seire.  I tillegg har vi hatt målvaktspill på høyt nivå.  Dersom vi fortsetter med de gode forsvarsspillet lørdag og kanskje får litt mer flyt fremover, har vi store forhåpninger om ytterligere to poeng!

Vi kan ikke love to poeng, men vi kan love gutter som går på banen for å gi alt!

Vi ønsker alle cupdeltakerne og vårt entusiastiske hjemmepublikum god kamp.