Runar Sandefjord-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Runar

Runar Sandefjord-Kolstad, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Stortap mot Kolstad

Bernt Horvik

Uten en fingerskadet Christoffer Rambo og rødt kort til Kristoffer Henriksen allerede etter 20 minutters spill ble Trondheimslaget Kolstad alt for sterke i høstsesongens siste hjemmekamp i Runarhallen.

Kolstad vant hele 37-29 etter å ha ledet 20-17 til pause, og igjen gikk vi på en smell mot Kolstad.

• Kolstad var absolutt det beste laget i kveld, sa en skuffet Bård Kr. Tonning etter kampen.
  • I dag var vi alt for dårlige bakover, og det er umulig å vinne en håndballkamp når vi slipper inn så mange mål.
  • Nå er det bare å trene enda mer, og så håper jeg at guttene klarer å reise seg igjen når vi spiller mot Nøtterøy til onsdag til sesongens siste kamp. Etter det blir det en lang EM-pause og den neste kampen hjemme er først 6. februar mot Fjellhammer.
  • Den eneste som spilte opp mot normal standard i kveld var Tobias Rivesjö, men han ble naturlig nok veldig sliten med å spille hele kampen.

Kamputvikling:

Lagene fulgte hverandre de 10 første minuttene, da det sto 6-7, og etter at Tobias Glemming satte et syvmeterskast i stangen, rykket Kolstad fra.

Midtveis i omgangen ledet Kolstad 12-7, og da kokte det fra benken mot dommerne, og dette resulterte i et gult kort til benken ved Bård.

Etter drøye 20 minutters spill mente dommerne at Kristoffer Henriksen var for hard mot en Kolstad-spiller og trakk opp det røde kortet. Det gjorde ikke forsvarsspillet noe enklere, og Kolstad fosset fra og ledet 17-11 få minutter senere. I slutten av omgangen lyktes det for Trym Bilov-Olsen som reduserte fire ganger, og rett før pause scoret Sander R. Myklebust omgangens siste mål, og forspranget var knappet ned til tre mål.

Det var et heltent Runar-mannskap som entret banen etter pause, og før det var spilt åtte minutter var Kolstads ledelse skrumpet ned til bare ett mål etter fine scoringer av André Tuzov. Da ante de 50 tilskuerne som hadde fått tilgang til kampen et lite håp.

Men Kolstad svarte umiddelbart og scoret tre mål på rad og ledet 27-23 før det var spilt 13 minutter av omgangen.

Det hjalp lite for Runar at Kolstad fikk to utvisninger på rad, for overtallsspillet fungerte ikke, og Runar klarte bare å redusere en gang i denne perioden.

I sluttminuttene virket det som om Runar-guttene hadde gitt opp, og Kolstad kunne cruise inntil en åttemålsseier etter å ha scoret kampens fire siste mål

Kolstad viste seg i kveldens kamp at det er et lag med stort potensiale, og lagets beste spiller ble Rasmus H. Carlsen som scoret hele åtte ganger.

Etter 15 serieomganger ligger Runar fortsatt på tredje plass på tabellen.