St.Hallvard-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale – Runar

St.Hallvard-Runar Sandefjord, Eliteserien Menn > Forhåndsomtale

Lørdagens motstander Fold-St. Hallvard har fått en dårlig start på sesongen og ligger nederst med to poeng. 

Seieren til Fold-St. Hallvard kom i lokaloppgjøret mot Haslum (spiller i Nadderud Arena som ligger 9 kilometer unna Fold-St. Hallvard nye hjemmebane Rykkinhallen).

Selv om poengfangsten så langt har blitt mager, har de bitt godt fra seg i en del kamper. Kampen mot DHK ble først avgjort i sluttminuttene og kampene mot FyllingenBergen, Bækkelaget og Follo var knepne tap.

De har en meget god målvakt i Sander Drange Heieren.  Offensivt handler det mye om skytterne Jørgen Jansrud og John Axel Hedin.  De har så langt laget 57 respektive 55 mål.  I rene spillemål står de bak 42,3 % av lagets scoringer og har de en god dag, kan det meste skje!

Søndagens seier mot Kolstad var en skikkelig Boost for Runargutta.  Etter en lengre tid med motgang i form av skader, sykdom og tap, var to poeng mot serielederne særdeles viktige.  Vi la ned en utrolig innsats og samtlige spillere kunne gå av banen med særs god samvittighet.  Klarer vi å legge ned samme innsats lørdag er det god mulighet til å ta med seg poengene hjem til Sandefjord. Men vi skal ikke falle mye ned, før bussturen hjem til tung!