Haslum HK – Runar Sandefjord NM 4. runde – Runar

Haslum HK – Runar Sandefjord NM 4. runde

Når vi løper ut på parketten i Nadderud Arena søndag for 4. runde i NM, er det nøyaktig en uke etter at vi gikk av samme parkett med et surt 1 måls tap (26-27).  Etter å ha ledet hele kampen, avsluttet vi 2. omgang uten å score de siste 8 minuttene.  Og det stod ikke på gode muligheter, men avslutningene ville ikke inn.

Så hva må vi gjøre annerledes for at vi denne gang skal kunne reise hjem med seier i bagasjen.  Først og fremst må vi ha samme innsats som sist, da den var det ikke noe å si noe på.

• Vi må ha litt større uttelling på skuddene våre, og derigjennom unngå at målvakten til Haslum blir Banens Beste.  Thomas Langerud Kristoffersen var avgjørende i sitt innhopp og hadde 12 redninger i 2. omgang på de 22 skuddene han fikk mot seg.  I onsdagens 27-24 seier hjemme mot DHK leverte Trond Tjemsland leverte årsbeste i mål med 21 redninger, noe som gir en redningsprosent på 46,7!  Vi må sørge for at hverken Trond eller Thomas stenger igjen søndag og det må vi gjøre med litt smartere skyting.
  • Vi må få stoppet Benjamin Hallgren, slik at han ikke scorer 9 mål på 9 forsøk og har en haug med assist.
  • Vi må holde Anders Røe og Stian Brevik nede på et anstendig antall scoringer!

Legg dette i en gryte og krydre med litt flere Runar redninger og vi har gode muligheter for kvartfinale😊