Målgiganten Joachim S. Christensen i storform – Runar

Målgiganten Joachim S. Christensen i storform

Som så ofte før i høst sto danske Joakim S. Christensen til tider som en levende vegg i kampen mot Fyllingen. Før pause 50 prosent av skuddene, og var nesten oppe på den samme redningsprosenten i andre omgang. Det var bare tre kontringsmål i sluttminuttene da Fyllingen spilte 7 mot 6 som gjorde at prosenten sank litt.

Jokke briljerte til tiden og hadde hele ni 100 prosentsredninger, og flere av disse var i ypperste toppklasse.

– Jeg er godt fornøyd med egen innsats i de siste kampene, var det beskjedne svaret Jokke ga etter kampen. I kveld hadde jeg et godt forsvar foran meg, og da er det mye lettere å stoppe skudd.

De som følger Runars kamper har sikkert sett at Jokke er meget engasjert når han spiller. Gang på gang kommenterer han dommernes avgjørelser, og i kampen mot Fyllingen tok det bare åtte minutter før dommerne mente at han slang vel mye med sine kommentarer og «belønnet» han med gult kort.

– Det er ikke lett å unngå å kommentere når jeg mener at dommerne dømmer feil, sa Jokke, men jeg vet at jeg må passe meg slik at det ikke blir utvisninger av det, for det går ut over laget.

– Selv om det bare er 200 tilskuere på våre hjemmekamper, synes jeg det er en flott stemning i hallen, sa Jokke, som berømmet trommeslagerne som hele tiden holder stemningen oppe, og det inspirerer jeg til å yte mitt ypperste!