Tobias Michael Rivesjø – Runar

Tobias Michael Rivesjø

Bernt Horvik har tatt en liten prat med vår venstre bakspiller, som etter 6 kamper er vår toppscorer med 30 scoringer (alle spillemål)

SVENSKSKUDDMASKIN

ALDER: 30 år

SIVIL STATUS: Gift og har to barn – 5 og 3 år

BOSTED: Jarleveien på Haukerød

YRKE: Selger ABAX og håndballspiller

POSISJON: Venstre bakspiller #22

TIDLIGERE KLUBBER: Moderklubben HK Aranäs, Alingsås – sluttspillmester 2009, IL Runar, TV Emsdetten, HC Erlangen, SC DHFK Leipzig

Tobias vokste opp i Onsala, en halvøy utenfor Kungsbacka og spilte fra starten på det lokale laget Aranäs, som er en av Sveriges største klubber. Aranäs hadde mange gode trenere på ungdomslagene, og Tobias utviklet seg der og gikk så til Alingsås som vant sluttspillet i 2009.

Under en treningsturnering i Elverum ble han «oppdaget» av daværende Runar-trener Marinko Kurtovic og kom til Runar foran 2011 sesongen. Han ble hos soss i tre sesonger og ble lagets toppscorer i sesongen 2013/14 med hele 217 mål. Så ble det tre år i tysk håndball. Der ble det først et kort opphold i TV Emsdetten, der ble det økonomiske problem og en overgang til HC Erlangen før det ble full satsing i Leipzig.

En skadet skulder satte han ut av spill, og da var han ute et år før Runar igjen kom på banen før sesongen 2018/19. I forrige sesong var han godt i gang da han fikk avrevet et leddbånd i albuen i en kamp mot Bækkelaget og var ute med skade i mange kamper, men kom sterkt tilbake tidlig i februar.

Tobias og han familie trives så godt at de er i ferd med bygge seg et hus på Haukerød, og håpet er at Runar vil få glede av hans håndballferdigheter i mange år.

Trener Leif Gautestad får mange lovord av Tobias. – Leif er en dedikert trener som bryr seg om alle.

Stalltipset fra Tobias for denne sesongen er at laget kommer høyere enn i forrige sesong og håpet er i første omgang en sluttspillsplass!