Syvmeterspesialisten Tobias – Runar

Syvmeterspesialisten Tobias

Bernt Horvik

Tobias Glemming kom også innom intervjusonen etter kampen mot Viking og var veldig godt fornøyd med at laget klarte å ta to viktige poeng.

– I dag klaffet det meste for meg, og det var en fryd å spille sammen med servitøren Tobias Rivesjö som gang på gang foret oss med fine utspill. Når jeg i tillegg får lov til å ta syvmeterskastene så lenge jeg ikke bommer, kan jeg si meg veldig godt fornøyd med kampen, og det er ikke hver dag jeg scorer på syv av syv straffekast.

– Det eneste jeg klager litt på er at dommerne mente at jeg landet før jeg «scoret» mitt tredje spillemål for kvelden, fortsatte Tobias, som hadde håpet at han kunne ha endt med hele 10 mål, men er likevel godt fornøyd med ni, og så langt har han scoret hele 27 mål fra syvmetersmerket.