Runar Sandefjord – Elverum Håndball – Runar

Runar Sandefjord – Elverum Håndball

Søndag kl. 18:00 er det toppkamp i Runarhallen når Elverum kommer på besøk.  Den suverene serielederen møter et medaljejagende hjemmelag. Etter 12 seriekamper står Elverum med 24 poeng og har et så stort forsprang at de allerede kjenner gullukta i Østerdalen!

Som vanlig deltar Elverum også i Champions League og står med imponerende 8 poeng etter 8 kamper når HC Meshkov Brest kommer på besøk onsdag 1. desember.  Poeng i den kampen og Elverum går videre fra gruppespillet!

Elverum har dobbelt dekning av klassespillere og det er derfor vanskelig å trekke frem enkeltspillere.  Hvis vi allikevel skal trekke frem noen, er det vanskelig å unngå Dominik Mathe, Tobias Grøndahl og Eric Johansson.  Ungarske Mathe (høyre bak) har allerede skrevet kontrakt med PSG kommende sesong og har et skudd som Christoffer Rambo har problemer med å matche!  Play makeren Tobias Grøndahl har hatt en fantastisk høst og herjer i Champions League.  Hardkytende svenske Eric Johansen var ønsket av toppklubber i Europa før sesongen, men valgte overraskende Elverum. Han er en av de absolutt største talentene hos søta bror.

Men det er jaggu ikke sikkert at noen av dem starter kampen for alternativene Stig-Tore Moen Nilsen, Josip Vidovic og Simen Holand Pettersen, hadde startet for alle andre lag i eliteserien!

Tobias Grøndal – Artisten som blant annet er straffeskytteren til Elverum

Bakerst har Emil Imsgard tatt store steg og er vel pt. den av målvaktene som står mest. Og det sier ikke lite, da Thorsten Fries er en av eliteseriens beste målvakter!

Men, selv om Elverum har et fryktinngytende mannskap er det fullt mulig å ta poeng fra dem.  I serieåpningen mot Drammen HK var Elverum heldige som fikk med seg begge poengene.

Hva som med oss selv?

Etter noen litt svake kamper var det godt å ta med seg begge poengene fra Sør-Amfi da ØIF Arendal ble slått 33-31 søndag.  Det var en seier som var svært viktig for tabellen og ikke minst for guttas selvtillit! Selv om det ble jevnt helt inn, var vi i førersetet stort sett under hele kampen og det var kun en strålende ØIF målvakt som sørget for at kampen ikke var avgjort tidligere.

Vi stiller godt forberedt søndag og er klare for å «krige» og å påføre Elverum sine første poengtap!