Rapport fra Lørenskog – Runar

Rapport fra Lørenskog

I kveld spilte gutta første kamp i Fjellhammer Elite-Cup.  Motstander var Halden Topphåndball.

Vi reise til Lørenskog med tilnærmet fullt lag.  André P. Tuzov er fortsatt skulderskadet og var kun med i støtteapparatet.

Før vår kamp spilte hjemmelaget Fjellhammer mot Haslum HK. Kampen endte uavgjort 26 – 26.

Første omgang:

Vi begynte kampen med Preben, Rivesjø, Kasper, Rambo, Robin, Sander og Anton i mål.

Kampens første scoring sørget Robin for, etter et strålende utspill av Christoffer. Etter drøye 7 minutter går vi opp til 4 – 2 etter 3 scoringer av Robin, 1 av Rivesjø og 5 redninger av Anton!!

Etter 11 minutter var lagene like langt på stillingen 6 – 6.  Litt slurv i angrepsspillet ble straffet med et par raske Halden kontringer. I tillegg var det litt åpent i midtforsvaret og det gav gode arbeidsbetingelser for Halden sin linjespiller.

Etter halvspilt omgang og 9 – 9, gjorde vi våre første bytter.  Nesten hele laget ble byttet. Ut gikk Rambo, Kasper, Sander, Gram og Robin. Inn kom Boysen, Ekman, Martin, Mads og Adam. 4 minutter senere, på stillingen 12 – 10, byttet også Rivesjø med Kristian Strøm.  Hele startoppstillingen var dermed erstattet.

Etter 23:29 tok Leif time-out på stillingen 14 – 12. Praten hjalp tydeligvis ikke så mye da Halden kom ajour 15 – 15 til pause.

Alt i alt en litt rotete omgang, med litt for lite energi og litt for mange halvsatsinger.

Andre omgang:

Mats Bjørnstad kom inn i 2. omgang (Anton hadde 9 redninger på 24 skudd = 37,5 %). Ellers begynte vi omgangen med samme mannskap som startet i første med unntak av at Adam startet på høyre kant. En trå start på andre omgang og Halden gikk raskt opp i en to-måls ledelse 18 – 20. Noen minutter senere var vi bak 20 – 24 og Leif og Bård tok time-out.

Halvveis i omgangen var stillingen 22 – 25 i Haldens favør. På stillingen 23 – 26 etter 18 minutter kom Eivind Gürrich inn på venstre kant. Like etter fikk vi vår 3. utvisning (Halden ingen).

8 minutter før slutt ledet Halden 25 – 29.  Det endte med 3 måls tap 28 – 31

Denne kampen tror vi at vi skal glemme og heller satse på at det er mer energi, innsats og bedre spill i resten av turneringen.

Resultat: 28 – 31

Pause:  15 – 15