Runar Sandefjord – Sandnes HK Onsdag kl. 18:30 – Runar

Runar Sandefjord – Sandnes HK Onsdag kl. 18:30

Kampene kommer på løpende bånd om dagen.  I morgen er det vår siste hjemmekamp for året, før vi avslutter med 3 bortekamper.  To seriekamper (Kristiansand og Elverum) samt returoppgjøret i European Cup.

Morgendagens motstander ble av de fleste tippet som et av lagene som måtte slåss for å overleve i serien.  Halvveis ligger de rett over nedrykksstriden, 2 poeng foran Haslum.  Forrige onsdags 30-29 seier borte mot Haslum kan vise seg å bli helt avgjørende når regnskapet gjøres opp etter 22 kamper.

Sandnes er et jevnt besatt lag, uten store stjerne.  Brødrene Henning og Tord Lea Knutsen er sentral i laget, men de har også en gode skyttere i Emil Borg Rodahl og Morten Joakim Pedersen.

Som nyopprykket lag har de mye entusiasme og innsats i laget.  Hvis de henger med lenge, er de i stand til å avgjøre de siste minuttene.  Det fikk Haslum smertelig erfare.

Vi møtte Sandes borte i sesongens første seriekamp.  Den gang vant vi 33 – 26 i en kamp der Robin Gerhardsen Wulvik banket inn hele 12 spillemål!  Kampen var jevn, og 13 minutter før slutt var Sandnes kun bak med 3 mål.

Vi har vært inne i en ganske tung periode, men det kan se ut som om den vonde trenden er i ferd med å snu for våre gutter.  Onsdagens borteseier mot Halden og søndagens 11 måls seier mot Pölva Serviti gjorde godt for selvtilliten.

Men det er ingen grunn til å tro at det blir enkelt onsdags kveld.  Det kreves full innsats og tæl for å kunne bokføre to nye poeng på kontoen!