Storseier mot Sandnes HK – Runar

Storseier mot Sandnes HK

Sandnes HK kom til Runarhallen i poengnød og på jakt etter «bonuspoeng». Det håpet forsvant halvveis ut i førsteomgang da Runar satte i gang turboen.  Etter 11 måls ledelse til pause (21 – 10) endte det til slutt med 12 måls seier og 39 – 27.

Leif hadde følgende oppsummering etter kampen:

Vi spilte en strålende første omgang

Vi var ekstremt aggressive i forsvar

Vi hadde stor vilje til å kontre

God rytme og god uttelling i angrep

Andre omgang ble som det ofte gjør, en transportetappe der alle fikk rikelig med spilletid.

Første omgang:

Bortelaget tar ledelsen 1 – 0 og er likt på 4 -4.  Deretter går hjemmelaget fra til 10 – 6 og Sandnes tar time-out etter 14:11. I denne perioden har Rambo fått skikkelig fart på skuddarmen samtidig som Anton Helberg tar halvparten av skuddene til Sandnes.

Sandnes scorer de to første målene etter time-outen og er bak 8 -10 før Runar får skikkelig fart på turboen.  11 – 9 blir til 15 – 9 før Sandnes får sin 10. scoringer.  Deretter scorer hjemmelaget omgangens siste 6 mål!

En fornøyd supporter (og styremedlem) Ruben Høie er godt fornøyd med 1. omgang!

Andre omgang:

I andre omgang gikk mye av intensiteten ut av forsvarsspillet og vi slapp inn 7 baller mer enn i første omgang.  Det var nok en del spillere som begynte å tenke på lørdagens returoppgjør i Pölva.  Samtlige spillere fikk rikelig med spilletid og nøkkelspillerne ble vilt.  Men, vi vant allikevel omgangen 18 – 17

Robin Gerhardsen Wulvik ble kåret til Runars beste i hard konkurranse med Christoffer Rambo.

Bortelagets målvakt Eirik Varpe ble fikk prisen som Sandnes sin beste spiller. Mye takket være imponerende fair play.  Et skudd fra Martin Lindell traff han i brystet.  Dommerne og de fleste trodde han ble truffet i ansiktet og da er regelen klar.  2 minutters utvisning til Lindell. Men Varpe fortalte dommerne at skuddet ikke traff han i ansiktet.  Meget bra Eirik Varpe!!

Pause:  21 – 10

Slutt:     39 – 27

• Toppscorer Sandnes HK:                           Henning Lea Knutsen – 6
  • Toppscorer Runar Sandefjord:                Christoffer Rambo 9