Herrene tapte mot ett for Pölva Serviti i returoppgjøret – Videre i E-Cupen!! – Runar

Herrene tapte mot ett for Pölva Serviti i returoppgjøret – Videre i E-Cupen!!

Men går til 4. runde i E-cupen med 10 plussmål.

Bernt Horvik

Det var en meget fornøyd coach vi hadde på telefonen fra Pölva etter at returoppgjøret i 3. runde i E-cupen mot Pölva Serviti var ferdig. Hjemmelaget vant 36-35, men totalt vant Runar 76-66 etter å ha vunnet med hele 11 mål i Runarhallen sist søndag.

Her er kommentarene til en meget fornøyd Leif S. Gautestad:

• Vi hadde en lang busstur fra Riga, før vi kom til hotellet i Pölva i går. Der var det virkelig vinterlig med seks/syv minusgrader, og vi bor fint.

Dette var deilig, var den første reaksjonen da sluttsignalet gikk.

Nå gleder vi oss til 4. runde i E-cupen.

Kampen startet litt kronglete, for Kasper Haugen Fure ble skadet i første angrep og også Kenny Ekman måtte tidlig kaste inn håndkleet og vi hadde heller ikke med Tobias Rivesjö til Estland.

Derfor måtte jeg forsøke å komponere en ny angrepsoppstilling, der Kennie Boysen, Martin Lindell og André Tuzov måtte bekle midtbackposisjonen, noe de gjorde med hell.

Offensivt var vi gode under hele kampen, og trioen Rambo, Tuzov og Lindell scoret hele 23 av målene våre.

Sander kriget på linjen og scoret på 5 av 7 forsøk.

Christoffer og André viste høy klasse under hele kampen, og etter pause lyktes det også for Martin.

Minuset med kampen var at vi var litt for passive i forsvar, og årsaken var kanskje at de mest rutinerte forsto at dette var en kamp vi VILLE vinne, og slappet derfor litt av.

Kamputvikling:

Pölva Serviti fikk en fin start og ledt 3-0 før Tuzov scoret Runars første mål. Utover i omgangen vekslet han og Rambo med å score for Runar, og da det var spilt et kvarter ledet hjemmelaget 10-7, men det virket ikke som om det spøkte for sammenlagtseier for Runar.

Etter hvert meldte også Rekstad – fra syvmetersmerket – og Boysen seg på scoringslisten, og etter hvert viste også Kristoffer S. Henriksen at han ville være med på leken.

Snaue fem minutter før pauses var Runar for første og etter hvert også den andre og siste gang i ledelse på stillingen 13-14 og 14-15, begge ganger etter scoringer av Rambo.

Pölva Serviti gjorde en fin sluttspurt med fire mål på rad, før Tuzov fastsatte pauseresultatet til 18-16 til hjemmelaget.

Etter pause fortsatte Pölva Serviti å være i føringen, men var aldri mer enn fire mål foran, så det var aldri fare på ferde. Etter å ha vært målløs før pause, løsnet et for Lindell i andre omgang og han scoret på sine fem avslutninger.

Midtveis i omgangen ledet Pölva Serviti29-27, der Myklebust var Runars siste målscorer, og lagene fulgte hverandre det siste kvarteret, og Rambo fikk æren av å score Runars siste og sitt niende for kvelden, og fastsatte resultatet til 36-35 seier til Pölva Serviti, men Runar kunne reise hjem med et herlig avansement.

Kampfakta:

3. runde E-cupen:

Pölva Serviti – Runar 36 – 35 (18-16), sammenlagt 66-76 og Runar går videre til 4. runde

Runar: Anton Hellberg/Mats Bjørnstad, André Tuzov 9, Preben Gram (ikke på banen), Christoffer Rambo 9, Trym Kristian Bjåland-Tonning (ikke på banen), Kasper H. Furu, Mads F. Rekstad 2 (1), Martin Lindell 5, Adan T. Bergli (ikke på banen), Sander R. Myklebust 5, Kennie Boysen 3, Robin G. Wulvik, Kenny Ekman, Kristoffer S. Henriksen 2.