Kristiansand Topphåndball – Runar Sandefjord – Runar

Kristiansand Topphåndball – Runar Sandefjord

I dag setter gutta seg på bussen til Trond Glemming og reiser til Kristiansand.  Kl. 18:30 er avkast i 2. kvartfinale i sluttspillet.

Første oppgjør i Runarhallen forrige torsdag endte med 35 – 32 seier til Runar. Det var en skikkelig «slitekamp» og fra slutten av 1. omgang, lå vi stort sett under med 1 – 3 mål helt til vi snudde kampen siste 5 minuttene.

KRS spilte 7 – 6 hele kampen, noe vi forventer at de også gjør i kveld.  Begge høyre backene deres er skadet og uten en venstre hendt høyre bakspiller, anser de at det «omstridte» 7 – 6 spillet er deres beste mulighet. 

Vi hadde store problemer defensivt med å forsvare oss mot 7 – 6 i Runarhallen og spesielt Herman Bredal Oftedal utnyttet rommene han fikk.  9 scoringer ble det for lillebroren til Stine Bredal Oftedal.

Hvis det ikke skal bli ubehagelig i kveld, må vi opp mot vårt beste.  Etter en svært god periode før påske, har det kladdet litt mer etter.  Vi får håpe at vi i kveld er tilbake med det gode, energiske og hurtige spillet!!

Resultater første kamp:

Drammen HKNærbø IL27 – 30
ElverumFjellhammer35 – 37
Runar SandefjordKristiansand Topphåndball35 – 32
KolstadHalden Topphåndball28 – 14

Kamp to spilles

19.0418:30NærbøDrammen HK
19.0418:30Kristisand TopphåndballRunar Sandefjord
19.0419:00FjellhammerElverum
20.0417:30Halden TopphåndballKolstad

En 3. og avgjørende kamp spilles søndag 23.04.  Nærbø og Runar Sandefjord spiller E-cup denne dagen og skulle deres sluttspills oppgjør ende i 3. kamp, spiles den onsdag 3. mai.  Uka imellom er internasjonal uke og da spilles det ikke elitekamper.