Drammen HK – Runar

Drammen HK

Vårt neste lag på lista er våre venner fra Drammen.

Spillere i avgang:

Navn:PosisjonNy klubb
Gøran SørheimPlaymakerLagt opp
Oskar OlafssonBakspillerLagt opp
Markus NivaKantspillerLagt opp
Ola RomsaasBakspillerKjelsås

Nye spillere:

Navn:PosisjonGammel klubb
Robert SigurdarsonBakspillerIB Vestmannaeyar
David Walstad HaugstvedtBakspillerROS
Sondre SkovliBakspillerROS
Nikolai MoePlaymakerFjellhammer
Emil HanssonHøyre kantViking TIF
Oscar Larsen SyvertsenMålvaktHaslum HK

DHK har mistet mye rutine i legenden Gøran Sørheim og forsvarsgeneralen Oskar Olafsson. I tillegg har skadeforfulgte Ola Romsaas gått til moderklubben Kjelsås.  Disse er erstattet med yngre gode og lovende spillere samt at noen tidligere nøkkelspillere er for fullt tilbake etter skade.

Nikolai Moe er tilbake etter et par sesonger i Fjellhammer og vil sammen med Sindre Aho styre spillet. Islandske Robert Sigurdarson er hentet inn som ny forsvarsgeneral etter Oskar Olafsson.

Tidligere Runar målvakt Oscar Larsen Syvertsen vil sammen med Andreas Myhr Björkman vokte buret denne sesongen.  Det blir spennende å se om Oscar tar nye steg, potensialet er det ingen tvil om!

Dersom bakspillerne Hermann Gabriel Vildalen og Trym Korperud Johansen kommer tilbake på sine beste nivåer, vil absolutt Kristian Kjellings mannskap være en medaljekandidat.

Kristian Kjelling sier dette om eget lag:

Vi har mistet noen nøkkelspillere, men har også fått nye og spennende spillertyper inn i troppen. Ingen tvil om at det blir tøft å kjempe om medalje i årets REMA 1000-liga, selv om ingenting er umulig. Uansett gleder vi oss stort til årets sesong, og håper vi kan fortsette den gode publikumsutviklingen vi hadde i fjor. Vi skal i hvert fall gjøre alt som står i vår makt for å innfri forventningene på banen.

DHK’s Topp 3
1.Kolstad
2.Elverum
3.Runar

Hva tror så vi om DHK?

Vi tror medaljen vil glippe for DHK og tipper de vil havne i kategorien 4-6.

Vi har fått noen bilder fra DHK av noen sentrale spillere. Øverst fra venstre: August Storbugt, Herman Vildalen, Sindre Aho og Viktor Norberg