Kampreferat Nøtterøy – Runar Sandefjord – Runar

Kampreferat Nøtterøy – Runar Sandefjord

Dagens kamp mot Nøtterøy endte med 40-28 seier til et spillesugent Runarlag.

Runar startet kampen med følgende oppstilling: Jokke (mål), Mads Falck Rekstad (venstre kant), Tobias Rivesjø (venstre bak), Trym Bilov Olsen (midt bak), Christoffer Rambo (høyre bak), Tobias Glemming (høyre kant) og Sander Rogne Myklebust (linje).

Trym lagde kampens første scoring, før hjemmelaget hadde en svært god periode og gikk opp i en 4-1 ledelse før Trym reduserte til 2-4.  I denne perioden hadde vi 3 stangskudd på rad!  Nøtterøy opp til 5-2 før vi hadde en svært god periode med 5 scoringer på rad og 7-5 ledelse.  I denne perioden stengte Jokke buret!

Etter 14:45 kom vårt første bytte da Tobias Rivesjø ble erstattet med André Tuzov. Nok en god Runarperiode fulgte og vi ledet 11-7 etter 20:40 og vi foretok vårt andre bytte.  Trym Bilov Olsen ble erstattet med 16 åringen Kristian Strøm. Jokke fortsatte storspillet og vi kunne gå til pause med en 19-13 ledelse.

I andre omgang startet vi med juniorspillerne Preben Gram og Adam Tenvik Bergli på hver sin kant i tillegg til startoppstillingen i 1. omgang.

Gutta fortsatte det gode spillet og gikk raskt opp til en 25-15 ledelse.  Etter hvert fikk alle Runargutta rikelig med spillertid.  En periode i 2. omgang stod vi med 5 juniorspillere på banen, og de viste all lovende takter.  Ekstra pluss til 16 åringene Preben Gram og Kristian Strøm.  Midtveis i omgangen kom også 17 åringen Oliver Klavenes inn i målet og hadde flere kvalifiserte redninger.

Runar stilte uten Kenny Ekman og Mathias Riis Singdahlsen, mens Nøtterøy manglet blant andre Espen Tokerud Røhmer, Amadeus Hedin og Gustav Bergendahl