Nøtterøy Håndball-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport – Runar

Nøtterøy Håndball-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Kamprapport

Runar inne i VM-pausen på tredje plass

Bernt Horvik

Runar vant lokaloppgjøret mot Nøtterøy 27-25 etter å ha ledet 15-13 til pause. Dermed befestet Runar sin tredje plass på tabellen, når Eliterserien tar VM-pause til begynnelsen av februar.

Det var en meget godt fornøyd Leif Gautestad som snakket med Direkte Sport etter kampen:

  • Denne seieren smakte veldig godt mot et lag som har vært i flyten de siste kampene.
  • All ære til guttene som hentet ut det lille ekstra i sluttminuttene.
  • Jokke var på topp, spesielt etter pause bak et godt forsvar og han var matchavgjørende i de viktige sluttminuttene med flotte redninger.
  • Gløden var enorm i slutten over hele banen, og alle med Runar-hjerte var med oss i dag, avsluttet en godt fornøyd Leif Gautestad.

Bård Kr. Tonning var meget engasjert da Runar tok sin første «time out» allerede etter seks minutter av andre omganger:

  • Dere spiller som ville høns, tordnet han og nå må dere spille sammen.

Det virket som om dette hjalp, for etter at det sto 16-16 da det grønne kortet ble laget, hevet seg og kom i føringen de neste minuttene.

Men Nøtterøy ga seg ikke, og ledet de neste minuttene og var i føringen 24-22 da det gjensto snaue 10 minutter.

I sluttminuttene ville Runar mest. Anført av en skuddvillig Tobias Rivesjö, toppscorer André Tuzov og ikke minst 04-talentet Preben Gram, snudde Runar kampen i og vant til slutt med to mål.

En stor del av æren skal målvakten Joachim S. Christensen ha, for han vartet opp med flere feberredninger i sluttminuttene og endte med 13 redninger og ble kåret til banens best spiller.

I første omgang var Runar i ledelsen i mesteparten av tiden. Kristoffer Henriksen var god fra distanse som høyre bakspiller – en litt uvanlig plass for han – men Runar er fortsatt uten noen venstrehendt bakspiller, og vi håper at Rambo og ikke minst 04-spilleren Mathias Singdahlsen er klar i februar.

I slutten av første omgang scoret Trym og Preben de to siste målene og dermed kunne Runar gå til pause med ledelse 15-13.

Kampfakta:

Eliteserien:

Nøtterøyhallen:

Nøtterøy – Runar 25 – 27 (13-15)

Runar: Joachim S. Christensen, Oscar L. Syvertsen (ikke på banen), Tobias Glemming 2, Trym Bilov-Olsen 4 (4), André Tuzov 6, Preben Gram 3, Trym Kristian Bjåland-Tonning (ikke på banen), Adam T. Bergli (ikke på banen), Tobias Rivesjö 5, Sander R. Myklebust 3, Mads F. Rekstad. Ørjan Gudmundsen (ikke på banen), Kenny Ekman, Kristoffer Henriksen 4.

Toppscorer Nøtterøy: Kennie Boysen 7.

Utvisninger: Nøtterøy: 3×2 min., Runar 2×2 min.