Runar Sandefjord-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Onsdag er det ny kamp i Runarhallen da vi får Bækkelaget Håndball Elite på besøk.

Etter 7 kamper hvorav 6 seire, ligger vi på andre plass på tabellen, to poeng bak «suverene» Elverum. Det er vi er selvsagt godt fornøyde med det og håper at vi fortsatt kan være på medaljeplass etter onsdagens oppgjør.

Bækkelaget har også startet godt og har 5 seiere og 2 tap på sine 7 kamper.  Legg så i minne at begge tapene har kommet mens storscorer Emil Midtbø Sundal har vært skadet.  Onsdag er han tilbake og vi forventer som alltid en jevn affære.  Men Bækkelaget er mye mer enn Sunndal.  Hittil i sesongen har bakspillerne Trym Korperud Jensen og Petter Dahl Christensen begge øst inn scoringer.  Som vanlig har også linjespiller Aksel Andre Strupstad markerts seg flittig i målprotokollen.  Alle har over 5 scoringer i snitt pr. kamp.  I tillegg har Bækkelaget en av ligaens beste målvaktsduoer i Nikolai Wiig og Mats Bjørnstad.

Etter en litt tung cupkamp i Elverum var det en sprudlende gjeng som i går reiste hjem med 9 måls seier mot Fjellhammer i Lørenskoghallen. Etter 16-12 ledelse til pause, gikk gutta raskt opp i en 10 måls ledelse og kampen var avgjort.  Det var godt å få Jokke tilbake mellom stengene og han ble fortjent kåret til banens beste.

Skal vi lykkes med å dra hjem en ny to poenger til onsdag må Jokke nok en gang ha en god dag.  I tillegg må vi forsvarsspillet vårt være solid.  Etter at forsvarsgeneral Kenny Ekman ble skadet, har vi vært variable bakover. Søndagens prestasjon gir oss dog forhåpninger om at vi skal kunne demme opp for noe av trøkket som Bækkelagets bakspillere vil sette oss under.

Fremover må vi få opp tempoet i angrepsspillet slik at vi får lagt forholdene til rette for våre gode skyttere!

I tillegg trenger vi støtte fra publikum, noe vi absolutt har fått mye av hittil i sesongen.  Supporterklubben Englene har virkelig markert seg, men også dere andre tilskuere har gitt lyd fra dere.  Fortsett med det og våre motstandere skal merke det når de er i Runarhallen!!