Runar Sandefjord-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Fjellhammer, REMA 1000-ligaen Menn 2122 > Forhåndsomtale

Etter 16 kamper ligger Fjellhammer på 9. plass med 15 poeng. Med det ligger de på kvalik plass, men veien opp til sluttspill er kort, da de har like mange poeng som både Bækkelaget (7. plass) og Halden Topphåndball (8. plass).

Av de 7 seirene de har, har 5 kommet hjemme og 2 borte, så det er vel ingen tvil om at de liker seg best hjemme i Lørenskoghallen.  Legg dog merke til at den ene borteseieren var mot ØIF Arendal (31 – 29), så vi kan på ingen måte ta lett på kampen.

Lagets toppscorer er 18 år gamle Benjamin Berg.  Den svært lovende høyre bakspilleren har allerede skrevet under for Elverum for kommende sesong. Skulle Benjamin ikke ha dagen, er rutinerte Alexander Mitrovic, klar til å ta over!

Verdt å merke seg er også at «vår egen» Hermann Gjekstad gjør det bra for Fjellhammer.  Med sine 44 scoringer på 14 kamper er han den tredje mestscorende Fjellhammerspiller.

Ellers er Fjellhammer et jevnt besatt lag uten de store stjernene. Trener er den tidligere forsvarskjempen Kristian Bliznac.

Hva som med oss selv?

Etter å ha hatt en del spillere ute med skader før jul, er det nå gledelig å kunne fortelle at de alle er tilbake.  Vi stiller derfor med fullt mannskap, i tillegg til at Martin Lindell har blitt en del av laget.  Oppkjøringen i januar har dessverre ikke gått helt etter planen, da stort sett hele laget har vært ute med Korona.  På det verste var vi kun 4 spillere på trening.

Uansett er det en kampklar gjeng som er villige til å «blø for poengene» søndag, så får det heller være at noe av samspiller kanskje ikke helt sitter!