Runar Sandefjord-Viking Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-Viking Håndball, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Vi har sett litt på søndagens motstander Viking HK. Viking var av ekspertene tippet på nedrykksplass.

Etter 10 seriekamper står Viking med 2 seire, 1 uavgjort og 7 tap.  Laget trenes av Scott Harrington som overtok etter at Joar Gjerde valgte å ta en familiepause fra treneryrket.

Laget har 3 Færøyere i lagoppstillingen og de er kanskje de mest markante spillerne.  Høyre bakspilleren Kjartan Johansen er Vikings toppscorer, og med sine 55 scoringer på 10 kamper ligger han høyt opp på eliteseriens toppscorerlista. 

Linjespilleren Helgi Hildarson Høydal har nest flest scoringer for siddisene.  På 3. plass på toppscorer lista finner vi første ikke Færøyer, Sebastian Mossetad (bakspiller) med 30 scoringer på 8 kamper, før den siste Færøyingen Jonas Gunnarsson Djurhuus (bakspiller) kommer med sine 25 scoringer på 10 kamper.

Det er også verdt å merke seg målvakten Ole-Andre Lerang.  Rutinerte Lerang er en særdeles viktig spiller i kampen om å overleve i eliteserien.

I de siste kampene har de også børstet støvet av rutinerte Erik Rafoss.

Vi forventer oss et bortelag som har kommer med mye innsats og entusiasme og med ambisjoner om å ta med seg poengene hjem med flyet. Det har vi selvsagt planer om å hindre og vi håper at at søndagens seier mot Fjellhammer har gitt gutta våre den selvtilliten de trenger for å dra i land 2 kjærkomne poeng.  Og i en rekordjevn serie, teller hvert poeng!