Tidenes lag – Høyre kant – Runar

Tidenes lag – Høyre kant

Ny runde i tidenes Runar lag og denne gang er det høyre kantspiller.  Her har vi 5 kandidater

Spiller Kamper for Runar Mål for Runar
Glemming, Tobias 121 285
Lie, Lasse 201 900
Lindell, Sebastian 165 474
Tollefsen, Sjur Bø 113 344
Veierød, Einar 149 292

Tobias Glemming

Tobias som er en del av dagens Runarlag kom til Runar våren 2011/12.  Etter to sesonger valgte Tobias å flytte på seg og prioritere studier.  Drammen HK ble derfor laget til Tobias en periode før han valgte å flytte «hjem» for 3 år siden og da var det selvsagt et enkelt valg å gjøre «comeback» i Runartrøya sesongen 19/20.  I tillegg til å være en fremragende håndballspiller er også Tobias en treners drøm (kanskje også svigermors!).  Tobias gjør alltid det han får beskjed om å gir alltid alt for laget!

Lasse Lie

Etter at Sjur Tollefsen forsvant til det store utlandet ble unggutten fra Njård hentet inn sommeren 1996.  7 sesonger senere valgte Lasse igjen å flytte til Tigerstaden. I mellomtiden hadde «trollmannen» rukket å få med seg 1 seriemesterskap, 1 NM gull og 1 sluttspillseier samtidig som han hadde klatret til 3 plass på toppscorerlista med sine 900 scoringer. 14 scoringer mot Heimdal er «persen» for Runar.  I tillegg har han 7 andre kamper med 10 scoringer eller mer…  I tillegg kan Lasse skryte av at han takket nei til tilbud fra Kiel, da det var mye gøyere å spille på Haukerød!

Sebastian Lindell

Teknikeren fra Gøteborg kom til oss sesongen 08/09 og var således med sist vi løftet kongepokalen.  Det ble med den ene sesongen for Sebbe da unggutten lenget hjem!  Men det gikk ikke så lenge før han igjen ble «Sandefjording» sesongen 11/12.  Denne gang spilte han 4 sesonger før studier ble prioritert.  Etter dette har han med litt ujevne mellomrom blitt å se på Runartreningene samt en kamp i ny og ne.  Som de fleste svensker som kommer til Runar blir de boende i Sandefjord etter karrieren😊

Sjur Bø Tollefsen

Den slepne teknikeren fra Skien kom til Runar foran 92/93 sesongen.  Etter 4 sesonger var han så ettertraktet at karrieren fortsatte i det store utlandet.  I løpet av de 4 sesongene rasket han med seg 3 seriemesterskap, 1 kongepokal og 1 sluttspillseier.  Høydepunktet var kanskje NM finalen 96 mot Viking der Sjur ble kampens store profil med 9 scoringer og vi endelig fikk vår første «bøtte».  104 landskamper har Sjur også på CV’n

Einar Veierød

Einar kan skryte av å være den eneste høyre hendte høyre kanten, noe som er en meget sterk prestasjon.  Alle som kan litt om håndball vet jo at det er helt håpløst å spille på «feil» kant.  Men Einar utviklet en spesiell teknikk som gjorde at han allikevel fikk en brukbar vinkel og ballene satt som regel i «kassa».  Einar til oss foran 86/87 etter to sesonger i andre divisjon (den siste endte med opprykk) og spilte 5 sesonger på øverste nivå før han valgte å legge opp etter sesongen 92/93.  1 cuptittel og 2 sluttspillstitler ble det for Einar.