Høyrekanten Tobias Glemming i skuddet – Runar

Høyrekanten Tobias Glemming i skuddet

Høyrekanten Tobias Glemming er virkelig i skuddet for tiden. Forrige søndag ble han vår toppscorer da vi sendte Haslum ut av cupen med hele 11 scoringer, og sist søndag 4. oktober, ble han igjen vår toppscorer med syv scoringer, da vi sendte Fyllingen hjem til Bergen med tap. Etter kampen ble han kåret til banens beste av en lokal jury.

– Jeg synes det har gått godt så langt i sesongen, sa en smilende Tobias Glemming etter kampen mot Fyllingen. Det er deilig å få flere baller å jobbe med, og heldigvis har jeg hatt forholdsvis god uttelling. I kveld ble det syv mål på ni forsøk, og det er jeg godt fornøyd med.

-Jeg synes at det er en god flyt i laget for tiden, fortsatte Tobias, som ser fram til cupkampen mot Elverum til onsdag. Vi har et syvmålstap å hevne etter serieåpningen i slutten av august, og det er klart at Elverum er favoritter. Men vi skal gjøre vårt ypperste til at gjestene vil få det tøft.