Runar Sandefjord – Elverum Kvartfinale i NM – Runar

Runar Sandefjord – Elverum Kvartfinale i NM

I dag får vi besøk av håndballgiganten Elverum til NM semifinale i Runarhallen.

Søndagens seier mot Fyllingen Bergen var meget kjærkommen etter to serietap.  Etter at de fleste lagene har spilt 6 eller 7 seriekamper, ser det ut til at det blir en rekordjevn serie, med unntak av Elverum.  Elverum har en topp og en bredde som ingen av de øvrige lagene kan matche i en serie med 24 kamper og de kommer til å innfri sitt store favorittstempel og bli seriemestere.

Det er vanskelig å trekke frem enkeltspillere i Elverums stjernegalleri, da de har dobbel og trippel dekning på samtlige plasser.  Men det er vanskelig å komme utenom verdensstjernen Luc Abalo.  Abalo var ikke med i seriekampen, da han først kom til Elverum i begynnelsen av september.  Abalo har en CV som få andre håndballspillere kan vise til.  To OL-gull, tre VM-titler og tre EM-seire er noe av det Luc «Skywalker» Abalo kan skryte av og Abalo er nok verdt turen til Runarhallen alene. 

Vi hadde som kjent Elverum i serieåpningen og fulgte de til det gjenstod 15 minutter.  I den kampen viste vi en enorm innsats og vilje til å blø for drakta.  Tilsvarende innsats er absolutt en forutsetning dersom vi skal gi de kamp også denne gangen, og det har vi planer om å gjøre.  Forsvarsspill av godt gammelt merke og en Jokke på samme nivå som i går må nok til, men da skal det være mulig å kjempe om en semifinaleplass.

Folkens, vi trenger dere alle på onsdag.  Hjelp gutta frem til semifinale i cupen og med unntak av noen østerdølinger, håper resten av håndball-Norge på en cupbombe i Runarhallen onsdag!