Kenny er tilbake! – Runar

Kenny er tilbake!

Runar Sandefjord og Per Kenny Ekman er enige om en kontrakt for resten av sesongen 2020/21.

Kenny er en kriger som vi er glade for å ha tilbake i det som hittil har vært en «trøblete» sesong forteller Leif Gautestad. Med Kenny får vi kanskje litt av den «galskapen» vi har manglet, både på trening og i kampsituasjon.  Videre sender Leif en takk til samarbeidsklubben Herkules som har vært svært hjelpsomme.  Etter at Kenny ga seg etter forrige sesong har han trent Herkules og uten Herkules velvilje, ville det ikke vært mulig med «comebacket».  Kenny vil fortsette å trene Herkules i tillegg til spill for Runar Sandefjord.

Kenny selv forteller at han gleder seg å hjelpe Leif og klubben og kan love supporterne at han er mer enn klar!

Kenny er et av flere tiltak vi har igangsatt får å heve laget i kampen om å nå et sluttspill.  Vi har også styrket den mentale treningen samt økt med en fysisk trening i uka.  I tillegg er halltreningene økt med 15 minutter.  Vi håper og tror at summen av tiltakene kan få oss tilbake på vinnersporet».