Øyvind reiser «hjem» – Runar

Øyvind reiser «hjem»

Øyvind Frigstad har bestemt seg for å spille for Kristiansand Topphåndball kommende sesong.  Et valg vi har full forståelse for da Øyvind er vokst opp i Kristiansand håndballen.  Han begynte sin karriere i AK-28 og Gimletroll før han som seniorspiller spilte for Kristiansand i 1. divisjon i perioden 2013-14.

En periode i Drammen HK og et år tilbake i KIF før han kom til oss sommeren 2018. På sine 65 kamper i Runartrøya har Øyvind notert seg for 206 scoringer.

Vi har bare gode ord å si om Øyvind.  En tvers igjennom fin fyr som alltid gjør sitt beste.  Vi forstår godt at Kristiansands ledere, Peder Langfeldt og Tore B. Johannessen, smilte fra øre til øre da de kunne presentere Øyvind som ny spiller.

Men før han reiser «sydover» er Øyvind topp motivert til å bidra til fortsatt spill i Eliteserien for Runar Sandefjord!