Endring på linja – Runar

Endring på linja

Vi kan meddele at vi vil på linjeposisjonen ha en endring i neste års A-Stall.  Tobias Balsby Pedersen reiser tilbake til Danmark og har signert for en ny klubb.  Vi takker Tobias for strålende innsats hittil i sesongen og er trygg på at han vil stå på for klubben de gjenstående månedene. 

Vi har samlet noen bilder fra Tobias sin tid i Runar Sandefjord:

Sander Rogne Myklebust

Sandar Rogne Myklebust (1999 modell) underskrev lørdag en toårs kontrakt fra neste sesong, og vil dermed bli makker til Håkon Sætre.

Sander har de tre siste årene spilt på Eliteserielaget til Bækkelaget og har en fortid i Follo.

Så langt denne sesongen har Sander spilt alle kampene for Bækkelaget og scoret 17 mål.

For tiden bor han på Langhus og er fulltidsstudent på Oslo Met. der han studerer økonomi og administrasjon.

– Jeg valgte Runar fordi jeg tror at jeg her vil få gode muligheter til å utvikle meg og har fått forståelsen for at Runar har mye spennende i gang, spesielt etter at Christoffer Rambo vender tilbake til moderklubben fra proffspill i Tyskland, sier Sander.

– Når jeg flytter til Sandefjord vil jeg trappe ned på studiene og satse maksimalt på håndballen, fortsatte Sander. Hobbyer for øvrig er fotball – som tilskuer – i den grad jeg får tid til noe annet enn håndball og studier.

På privaten har Sander en kjæreste som spiller håndball i 1. divisjon for Nordstrand, så det blir sikkert mye håndballprat på fritiden.

Vi ønsker Sander velkommen til Runar Sandefjord og Runarhallen.