KRS Topphåndball – Runar Sandefjord 18:30 – Runar

KRS Topphåndball – Runar Sandefjord 18:30

I kveld reiser gutta til Kristiansand for å møte et hjemmelag som har vist god form i det siste.  For en uke siden gjestet KRS Haslum og kunne reise hjem med en solid 40 – 32 seier. De er også klare for Final8 etter en overbevisende 25 – 23 seier borte mot Fjellhammer

Kveldens kamp vil på mange måter avgjør om Kristiansand kan henge seg på topp fire eller ikke.  Vinner de i dag er det kun 2 poeng bak oss, mens vi med seier vil ha 6 poeng ned til dem.

Høstens kamp i Runarhallen endte med 39 – 26 seier til hjemmelaget etter en meget god kamp av vertene.  Slike sifre blir det garantert ikke i kveld!

KRS har et jevnt besatt lag, der den «gamle» Runarspilleren Øyvind Frigstad, virkelig har fått fart på skuddarmen.  69 spillemål på 12 kamper har han banket inn fra sin høyre bakspiller posisjon.

Spillmotoren i laget er Færøyske Pauli Mittun, en håndball intelligent spiller som er god til å finne sine medspillere.  Men, han vet også hvor kassa står og har et bra skudd.

En annen Runar-kjenning, Victor Jan Skillhammar bekler venstre backposisjon.  Han har vært skadet et par kamper, men skal være spilleklar i kveldens kamp.

Skulle noen av bakspilleren ikke ha dagen har de gode erstattere i Herman Bredal Oftedal, Preben Leander Nord-Varhaug og Sebastian Schultz Hansen.

På kantene er det som regel danskene Eric Nicolay Skonhoft Jensen og Mikkel Sandholm Mortensen som spiller. Mortensen er lagets straffeskytter og har hittil i sesongen nettet 21 ganger fra 7-meters merket.

På linja er det Færøyske Heldi Hildarson Høydal som får mest spilletid.

I mål finner vi Nederlandske Mark Van den Beucken og nok en tidligere Runarspiller Mathias Mykjåland Risøy!  En bra målvaktspar som har vært avgjørende i flere av KRS sine seire.  Det fikk blant annet ØIF Arendal smertelig erfare.

Men de har enda flere spillere som kan score mål.  Hele 18 spillere har hittil i sesongen notert seg i målprotokollen for KRS.