Sluttrapport Fjellhammer Elitecup – Runar

Sluttrapport Fjellhammer Elitecup

Etter en dårlig første kamp (tap mot Halden Topphåndball) reiste gutta seg og vant de to andre kampene.

Runar Sandefjord – Haslum

Lørdagens kamp mot Haslum vant vi 31 – 29 etter 17 – 14 til pause. Periodevis spilte vi meget bra mot det unge Haslumlaget.  Etter en jevn start, dro vi ifra mot pause og kunne gå i garderoben med en 3 måls ledelse. Andre omgang startet meget bra og etter 10 minutters spill var vi oppe i en 25 – 18 ledelse. Gutta slapp seg ned noen hakk og slapp Haslum inn igjen i kampen.  5 minutter før slutt lå vi faktisk under med et mål.  Noen gode redninger av Anton og vi kunne hale i land en seier.

Runar Sandefjord – Fjellhammer IL

Dagens kamp mot Fjellhammer vant vi 33 – 30 etter 18 – 16 til pause.

Starter kampen fint, leder 4-1. Martin var god i starten. Utover i omgangen jevner det seg ut og Fjellhammer er en liten periode foran. I den perioden er vi unøyaktige, tar for dårlige sjanser og bommer for mye.  Vi tar oss inn igjen og finner rytmen igjen og kan gå til pause med en to-måls ledelse.

Andre omgang går vi mer fra og spesielt Robin var veldig god. Fjellhammer kommer sakte, men sikkert nærmere og midtveis er kampen jevn. Vi sklir i fra igjen og vinner med 3 til slutt.