Runar Sandefjord-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport – Runar

Runar Sandefjord-Bækkelaget Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Kamprapport

Surt nederlag

Bernt Horvik

– I dag er jeg veldig skuffet, sa Runars trener Leif Gautestad etter kampen. Jeg synes guttene har vært gode over tid, og hadde en gyllen mulighet til å klore oss fast i toppen av tabellen, men i kveld grep vi ikke sjansen.

– Vi sto ikke opp fra start, fortsatte Leif. Gang på gang valgte spillerne feil avslutningsøyeblikk og dette resulterte i flere kontringer mot oss og vi ble ofte skutt i senk. Hele 18 mål baklengs før pause er altfor mye. Bakover sto vi ikke opp og manglet høyde og aggressivitet. Etter hvert ble spillerne frustrerte, og kampen i kveld må betegnes som en skikkelig nedtur.

– Dessverre tapte vi også målvaktskampen, fortsatte Leif. Det hjalp dessverre lite at Jokke hadde tre fine redninger før pause, og at Rasch kom inn og sto godt de minuttene han fikk, for Bækkelaget hadde det beste målvaktspillet.

Runars bestemann

– Det er en veldig liten trøst at jeg ble kåret til vår bestemann, sa Tobias Rivesjö etter kampen. Selv om jeg lagde syv mål var det ikke bra nok, for også jeg bommet på for mange skudd.

– Vi var ikke skarpe nok og vant for få dueller.

Kampreferat

Runar kom beste i gang anført av en opplagt Joachim S. Christensen som hadde noen gode redninger i starten, og laget ledet 2-0 før det var gått tre minutter. Men det var den eneste gangen Runar var i føringen. Gang på gang ble det bomskudd og Bækkelaget ledet 10-6 før det var spilt 12 minutter. Utover i omgangen fortsatte Bækkelaget å føre, men igjen ble det bomskudd og tekniske feil. Den eneste som klarte å treffe målet med mer enn to ganger før pause var Tobias Rivesjö som scoret seks ganger. Men det var Bækkelaget som kunne gå i garderoben med ledelse 18-15.

Rivesjö åpnet scoringene etter pause, og før det var gått åtte minutter tente Espen T. Røhmer et lite håp for hjemmepublikummet md å redusere til 20-21, men så ble det bråstopp.

Igjen ble det bom på bom og den neste perioden vant Bækkelaget hele 5-0 og kampen var i realiteten avgjort da de gikk opp til ledelse 26-20 etter et snaut kvarter.

Rødt kort til Hedin

Men guttene skal ha ros for at de ikke ga opp. Sakte og sikkert reduserte de, og spesielt Amadeus Hedin var i flyten. Men så pådro han seg et rødt kort – kanskje litt vel strengt – og da grep igjen Bækkelaget sjansen og økte til 30-26.  Da Tobias Balsby-Pedersen reduserte til 27-30 fire minutter før full tid, kom troen litt tilbake, men i sluttminuttene var Runar maksimalt uheldige. En gang smalt et skudd fra Anders Hallberg i stolpe – stople, og det hjalp lite at han reduserte rett etter til 28-30, for Bækkelaget holdt kontrollen, og scoret kampens to siste mål.

Runar var svekket i kveldens kamp. Daniel Jakobsen som spilte en meget god kamp borte mot Nærbø søndag var ute på grunn av skade og vi manglet også venstrekanten Christian Ø, Vestby.

Nå er det to kamper borte på rad mot Haslum. Først seriekamp til søndag, før det er cupkamp mot samme lag neste søndag.

Eliteserien menn:

Runarhallen:

Runar Sandefjord – Bækkelaget 28 -32 (15-18)

Runar: Joachim S. Christensen/Marcus Rasch, Tobias Glemming 5 (2), Jostein Pedersen, Espen T. Røhmer 2, Øyvind Frigstad 2, Gustav Bergendahl, Per Anders Hallberg 4, André Christiansen 2, Tobias Balsby-Pedersen 2, Kenneth Bach Hansen, Marcus Burchardt, Tobias Rivesjö 7, Håkon Sætre, Amadeus Hedin 4 (1).

Toppscorere Bækkelaget: Trym K. Johnsen og Emil Sundal 7

Utvisninger:      Runar 4×2 min., + rødt kort til Amadeus Hedin

                            Bækkelaget: 2×2 min.