Runar Sandefjord-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale – Runar

Runar Sandefjord-FyllingenBergen, REMA 1000-ligaen Menn 2021 > Forhåndsomtale

Etter å ha startet sesongen med to tap, har Fyllingen Bergen 2 seire og 1 uavgjort de siste 3 seriekampene.  I tillegg ble Bækkelaget Håndball Elite slått 27-19 på bortebane søndag i 4. runde i cupen.  Det er med andre ord et av formlagene vi får på besøk.

Hovedgrunnen til formutløsningen tror vi ligger i nykommeren Igor Karlov.  Russeren som først kom til Bergen i slutten av august, og spilte ikke de to første kampene, er en av de meste spennende nykommerne i eliteserien dette året.  Play makeren kom til Fyllingen Bergen fra den russiske storklubben Chekhovskie Medvedi, som de 3 siste årene har deltatt i Champions League.

Samtidig har linjespilleren Fredrik Clementsen blitt skadefri og laget har derfor fått en helt annen offensiv kraft enn når sesongen startet.  Men de har mye mer enn Karlov og Clemensten. Inge Aas Eriksen og samt begge kantene er også ofte i målprotokollen.

Hva så med oss selv?

Etter en meget god start, var tapene mot Bækkelaget Håndball Elite og Haslum HK i serien et steg tilbake.  Det var derfor viktig og godt å vinne søndagens cupkamp borte mot Haslum HK.  Etter å ha ligget under med 1 mål til pause, var vi virkelig på hugget i andre omgang og på det meste ledet vi med 10 mål, før kampen endte med en 34 – 26 seier.  Forsvar og målvakts spillet var på nivået vi ønsker det skal være og vi fikk også god uttelling i vår kontra og angrepsspill.  Og nettopp dette tror vi kan være nøkkelen til at poengene søndag skal bli igjen i Runarhallen.

Men som vanlig må vi ha 110 % innsats og ingen poeng kommer uten at det koster blod, svette og tårer!