Endelig spilletid for Kenneth Bach Hansen – Runar

Endelig spilletid for Kenneth Bach Hansen

Bernt Horvik

Etter å ha sittet på benken i de to siste kampen var det en spillesugen Kenneth Bach Hansen som entret banen som høyre bakspiller i andre omgang i kampen mot Elverum.

– Jeg var kjempetent til å vise at jeg duper, sa den glade dansken. Det har vært helt ok ikke å komme p banen i de to siste kampene, da min makker på høyre kanten Tobias Glemming har storspilt. I dag måtte jeg spille bakspiller på grunn av at de faste venstrehendte bakspillerne var skadet. Og jeg storkoste meg fra første minutt.

Og hvilket innhopp det ble for Kennet:

Han scoret Runars to første mål etter pause, og med sin energi klarte han å tenne sine medspillere fra start. Flere ganger var han nest sist på en Runar-scoring, men det lyktes ikke alltid. Men en ting skal han virkelig ha honnør for! Han hadde en fightingvilje som flere burde hatt.

– Jeg vet hva jeg står for, og jeg syntes det var veldig fint å kunne vise det for hjemmepublikummet også, mente Kenneth.

Kenneth er ikke bare opptatt med herrelaget. Han er også trener for damelaget i 2. divisjon som dessverre ennå ikke har fått lov til å trene med kontakt på grunn av koronasituasjonen.

– Men nå ser det ut som om det er en lysning, kunne Kenneth fortelle. Lagene i 2. divisjon kan starte trening med nærkontakt fra og med 12. oktober, forutsatt at gjeldende smittevernregler beskrevet i en egen protokoll overholdes, samt at klubben har fått godkjenning fra NHF etter innsending av egenerklæring.

– Ut fra en vurdering av det vi vet jobber NHF nå med planverk for tidligst oppstart av kampaktivitet for 2. divisjon i desember, men  dette er fortsatt usikkert, fortsatte Kenneth, som virkelig gleder seg til å komme i gang med skikkelig trening for damelaget.