Runars beste mot Elverum – Runar

Runars beste mot Elverum

Bernt Horvik

Etter å ha vært borte fra tre seriekamper på grunn av skade, var Christian Ø. Westby tilbake i cup- seieren borte mot Haslum i 1/8 dels finalen. Deretter var det endelig seriekamp hjemme mot Fyllingen, før det ble kvartfinalespill mot Elverum.

Og hvilken første omgang det ble for Christian:

Han kjempet til seg et syvmeterskast før det var gått syv minutter, så ble det en skuddbom, før han fortsatte med fem scoringer før pause, og hadde mye av æren for at Runar bare lå to mål bak Elverum til pause.

– Jeg er veldig godt fornøyd med spill og uttelling før pause, sa Christian etter kampen. Da var det gøy å spille på kanten. Dette ga meg mye selvtillit, og jeg følte heldigvis at kroppen spilte på lag.

– Etter pause ble det mindre baller å jobbe med, fortsatte Christian, og kanskje Elverum hadde snakket om å passe bedre på meg i pausehvilen.

Savnet å spille mot Luc Abalo

– Jeg hadde håpet å få noen minutters spilletid mot stjernen Luc Abalo, som er en av mine store forbilder, sa Christian, men dessverre kom han ikke på banen. Elverum var et komplett lag å spille mot, mente Christian som syntes at Runar ikke liger så veldig langt bak Elverum i ferdigheter, for vi spilte jevnt mot i 45 minutter i serieåpningen og i dag var vi absolutt på høyde med dem i 30 minutter.